Пошук

Біатлоністу з Підгайцівського ліцею передали новий набір професійного оснащення

Дата: 28.09.2023 11:12
Кількість переглядів: 118

16-річний біатлоніст Кирило Кульчицький, який у навчається у Підгайцівському ліцеї, готується до зимового спортивного сезону. Юнак 4 роки займається біатлоном і не пропускає нагоди взяти участь у всеукраїнських змаганнях. Влітку став 6-им на Чемпіонаті України з лижних гонок на лижоролерах серед юнаків та дівчат, про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук.

Фото без опису

"У листопаді юнак планує поїхати в Австрію, де сніг випадає раніше, ніж в Карпатах та підготуватись там до Чемпіонату України. Сьогодні разом з директоркою Підгайцівського ліцею Ларисою Ляшук та директоркою КЗ "Центр культури, туризму молоді та спорту" Підгайцівської сільської ради Тетяною Ковжук мали нагоду поспілкуватись з перспективним спортсменом та його тренером.

Зі слів Романа Андрійчука, сучасні умови вимагають покращення матеріального забезпечення спортсменів, а самостійно придбати лижі, палки та черевики усім підопічним складно. Тому для вихованців із Підгайцівської громади вирішити це питання неодноразово допомагав Центр культури, туризму та спорту Підгайцівської сільської ради.

Аби допомогти Кирилу підготуватись до серйозних всеукраїнських змагань, сьогодні передали новий набір якісного професійного оснащення. Юнак - здібний спортсмен, тож тренери сподіваються, що після хорошої підготовки в Альпах, волинські біатлоністи добре себе зарекомендують на Чемпіонаті України в Карпатах.

Для підгайцівського біатлоніста це хороша можливість пройти відбір та потрапити до складу збірної України на юнацькі олімпійські ігри в Кореї.

Аби цей спорт прижився в громаді, намагаємося підтримувати та стимулювати юних спортсменів, допомагати організаційно тренерському скаду, адже саме Гаразджа стала чудовим місцем для літніх тренувань – там ідеальна ролерна траса.

Сподіваємось, що після завершення війни зможемо реалізувати наш задум та облаштувати на території громади повноцінну тренувальну базу. Вірю, що все вдасться!", - зазначив посадовець.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних