Пошук

Відшуковували контрольні пункти, вчилися читати по легенді карту, орієнтуватися по компасу, бігти по азимуту: у Гаразджі відбувся цікавий захід до Міжнародного Дня туризму

Дата: 27.09.2023 16:37
Кількість переглядів: 145

Учора, 26 вересня, в переддень Міжнародного дня туризму, вчителі фізичної культури закладів освіти Підгайцівської сільської ради та спортивні інструктори Центру культури, молоді та спорту нашої громади зібралися на практичний семінар за темою «Елементи спортивного орієнтування на уроках фізичної культури у закладах загальної середньої освіти», про це повідомили на сторінці Центру професійного розвитку педагогічних працівників Підгайцівської сільської ради.

Фото без опису

 Захід відбувся на базі Гаразджанської гімназії Підгайцівської сільської ради. Дуже приємно, що директорка закладу, Світлана Миколаївна Василевська та педагогічний колектив гостинно зустріли педагогів громади, провели екскурсію школою та територією, познайомили з особливостями освітнього процесу та проведення уроків фізичної культури зокрема.

Учитель фізичної культури Гаразджанської гімназії Олександр Феш, який і був ініціатором проведення практичного семінару, доклав максимуму зусиль, щоб педагогам було цікаво й корисно. Семінар складався з двох частин: теорії та практичного заняття. Спочатку в навчальному класі Олександр Віталійович познайомив присутніх з теоретичними основами спортивного орієнтування, розповів про його види, познайомив з картами та компасами. Потім заняття проходило у лісі, де вчителі та інструктори за допомогою карт та компасів відшуковували контрольні пункти, вчилися читати по легенді карту, орієнтуватися по компасу, бігти по азимуту.

 Море позитиву та енергії отримали вчителі та інструктори від практичного заняття. А найголовніше - бажання вводити модулі зі спортивного орієнтування у навчальні програми!

 Щиро дякуємо Олександру Фешу та усім, хто допомагав в організації заходу! Принагідно вітаємо усіх з Міжнародним днем туризму, адже усі ми є туристами!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних