Пошук

Гімназії села Хорлупи Підгайцівської громади передали новий шкільний автобус

Дата: 26.09.2023 09:40
Кількість переглядів: 254

25 вересня на подвір'ї гімназії села Хорлупи Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк та начальниця відділу освіти, культури молоді та спорту Підгайцівської сільської ради Жанна Скороход передали ключі від нового шкільного автобусу колективу Хорлупівського ЗЗСО.

Фото без опису

Діти та педагоги гімназії з радістю зустріли новий автобус, який із благословення настоятеля місцевого храму буде возити місцевих школярів.

Фото без опису

"Наша мрія сьогодні збулася, у Всесвітній день мрії. Це прекрасний подарунок, який надасть можливість покращити доступ до якісної освіти. Ми зможемо забезпечити доїзд школярів, педагогів, з'явиться можливість досліджувати наш рідний край. Дякуємо керівництву громади, депутатському корпусу, відділу освіти! Низький уклін збройним силам України", - поділилася своїми враженнями директорка Ірина Тарасюк.

Фото без опису

Нагадаємо, автобус придбали за рахунок державної субвенції та співфінансування з місцевого бюджету. Адже питання підвезення дітей та педагогів до закладу освіти постало після оптимізації шкільної мережі. Автобус довозитиме до Хорлупівської гімназії школярів із села Пальче. Також, дорогою до школи водій забиратиме дітей з села Покащів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних