Пошук

Майстриня манікюру з села Звірів вийде на новий рівень нігтьового сервісу завдяки участі у грантовій програмі для жінок

Дата: 20.09.2023 12:52
Кількість переглядів: 224

Ми продовжуємо розповідати про історії успіху наших жителів, які завдяки участі у грантовій програмі SEED французької неурядової організації ACTED при підтримці Міністерства зовнішньої політики Канади змогли отримати фінансову підтримку на розвиток власної справи.

Тож, Яна Миколаївна Степанчук, жителька села Звірів, за основним фахом вчитель фізкультури Піддубцівського ліцею у вільний від основної роботи час декілька років поспіль займається ще однією улюбленою справою - надає послуги з нігтьового сервісу.

Фото без опису

 Завдяки участі у грантовій програмі, майстрині вдалося не лише повністю оновити та модернізувати робоче місце для надання послуг манікюру та педикюру, а й оплатити підвищення кваліфікації та опанування нових видів нігтьового сервісу у Рівненському навчальному центрі у відомої майстрині.

Фото без опису

“Я радію, що спробувала й отримала нові можливості. Для мене це був перший досвід написання грантової заявки. Бланки для участі в програмі були у вільному доступі у нашому Звірівському ЦНАПі. Тож, така можливість була у кожного. Мені манікюрна справа до душі, але я завжди розуміла, що вчитися доведеться постійно, опановувати нові техніки, роботу із сучаснішим обладнанням, новими матеріалами, відвідувати курси та семінари для підвищення кваліфікації”, - розповіла Яна Степанчук.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних