Пошук

Професійне навчання для ВПО: що пропонує служба зайнятості

Дата: 19.09.2023 12:25
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

Зайнятість – одна з ключових сфер життя кожної людина, відтак важливо почуватися комфортно і впевнено на робочому місці. Саме тому, всі шукачі роботи, звернувшись до центру зайнятості, можуть не лише переглянути вакансії, підвищити свою кваліфікацію, а й докорінно змінити сферу діяльності, здобувши нову професію чи спеціальність.

До слова, такою можливістю з початку 2023 року вже скористалися 34 людини з числа внутрішньо переміщених осіб. 10 з них здобули робітничі професії: бармена, кухаря, кондитера, перукаря та швачки; 19 підвищили кваліфікацію, пройшовши стажування за професіями: продавець-консультант, бариста, бармен, верстатник деревообробних верстатів, організатор з постачання, обліковець, лаборант, помічник нотаріуса. Ще 5 людей підвищили кваліфікацію на курсах цільового призначення за напрямками: комп’ютеризований бухгалтерський облік, створення тривимірної графіки, практичний веб-дизайн.

Важливо: професійне навчання організовують на замовлення роботодавця, самозайнятості, провадження підприємницької діяльності. Навчання клієнтів служби зайнятості здійснюється в закладах вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти, зокрема в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості, на підприємствах за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

Якщо ви шукаєте роботу і хочете спробувати себе в суміжній сфері діяльності, або ж підвищити кваліфікацію, звертайтеся до найближчого центру зайнятості – вам обов’язково допоможуть!

Для консультації з фахівцями служби телефонуйте на гарячі лінії (безкоштовно зі стаціонарних або за тарифами ваших мобільних операторів: (066) 353-74-95, (068) 063-42-15 або за номером 044 244 94 69.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних