Пошук

Крупівська гімназія продовжить освітній процес у рідних стінах

Дата: 18.09.2023 14:21
Кількість переглядів: 216

Крупівська гімназія продовжить освітній процес у рідних стінах. Для безпеки використовуватимуть укриття Крупівського навчально-реабілітаційного центру, про це повідомив заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько.

Фото без опису

"Цю ідею ми вже встигли обговорити із головою Волинської обласної ради Григорієм Недопадом, новопризначеною директоркою реабілітаційного центру Юлією Гринчук та директором місцевої гімназії Мирославом Філозофом.

Для того, щоб укриттям було зручніше користуватись, коштом місцевого та обласного бюджетів облаштуємо додатковий вхід та комфортніші умови для школярів.

Раніше гімназисти навчались у приміщенні дитсадка, що було не дуже зручно, адже у дошкільному навчальному закладі інший режим і є тиха година, тож у цьому навчальному році вирішили відновити навчання у приміщенні школи.

Мені дуже приємно, що ідею з використанням укриття реабілітаційного центру дітьми Крупівської гімназії, що поруч зі школою, підтримали в обласній раді й тепер школа зможе працювати у звичному режимі. Для дітей це дуже важливо", - розповів посадовець.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних