Пошук

Романівський ліцей долучився до Наукового Пікніка

Дата: 18.09.2023 12:42
Кількість переглядів: 162

Здобувачі освіти Романівського ліцею у День раціоналізатора та винахідника долучились до пізнавальних заходів із популяризації науки – Наукового Пікніка.

Фото без опису

6 вересня у Луцьку для дітей та молоді проходив 9-й Науковий Пікнік, де було представлене широке коле експериментів, моделей і зразків від освітніх і наукових установ – університетів, закладів середньої та позашкільної освіти – з метою підвищення інтересу до науки та розуміння, що вона може бути цікавою та надихаючою, про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

Учні Романівського ліцею спільно з філологинею Бердніковою Альоною Вікторівною долучилися до хімічних, фізичних та біологічних експериментів, майстер-класів, які проводили представники навчальних закладів, Музею науки Малої академії наук України на понад 30 пізнавальних локаціях.

Фото без опису

Учениці 10 класу - Ангеліна Хілімончук та Ангеліна Теребейчук разом з учасниками МАНУ брали участь у квесті "# тут_луцько з Лесею". Школярки відгадували віршовані підказки, відповідали на запитання, щоб отримати гасло, яке б привело їх до скарбу.

Фото без опису

“Ми вперше відвідали Пікнік Науки й надіємося що не в останнє. Було цікаво, пізнавально, учні брали участь в експериментах і дослідах, дізналися багато цікавої інформації. Старшокласники зацікавилися навчальними закладами, адже невдовзі перед ними постане вибір професії. Для нас це гарний досвід”, - розповіла педагогиня Романіського Ліцею.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних