Пошук

12 вересня у Волинській області стартувала осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу

Дата: 12.09.2023 14:48
Кількість переглядів: 101

На виконання наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 2.08.2023 року № 634 «Про організацію заходів з проведення осінньої кампанії пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин у 2023 році» 12 вересня у Волинській області стартувала осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу на території Луцького району методом наземного розподілу принад з вакциною. Про це повідомитли на сторінці Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області.

Фото без опису

Усього передбачено 92 250 доз приманок з вакциною, які розкладатимуть на площі 3 690 квадратних кілометрів, зокрема в польових і лісових угіддях, обабіч доріг і поза межами населених пунктів та водойм в розрахунку 25 принад на 1 квадратний кілометр.

Приманка має вигляд брикетів розміром 3x5 зі специфічним запахом. Всередині приманки знаходиться капсула (маленький поліетиленовий пакетик) із вакциною проти сказу. Антирабічна вакцина безпечна для людей і тварин.

Звертаємось до жителів району з розумінням поставитись до заходів з пероральної імунізації та при виявленні приманок із вакциною не брати їх руками, не руйнувати і не переносити їх в інші місця.

Питання проведення кампанії-2023 з пероральної імунізації на контролі у керівника Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Миколи СЛЄСАРЄВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних