Пошук

Підгайцівську громаду відзначили за досягнення в спортивній галузі Волині

Дата: 08.09.2023 09:51
Кількість переглядів: 121

07 вересня 2023 року у м. Луцьку відбулись урочистості з нагоди Дня фізичної культури та спорту. Начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко привітав кращих представників спортивної галузі області та тих, хто гідно представляє Волинь та Україну на різноманітних чемпіонатах та змаганнях, про це повідомили на сайті Волинської військової адміністрації.

Успіхи Підгайцівської ТГ у сфері фізичної культури й спорту були відзначені.

Фото без опису

  • Так, згідно з рейтингом серед територіальних громад з олімпійських видів спорту за результатами виступів спортсменів на офіційних обласних змаганнях за 2022 рік у першій групі Підгайцівська сільська територіальна громада на 3 місці.
  • Згідно з рейтингом серед територіальних громад з олімпійських видів спорту за результатами виступів спортсменів на міжнародних та всеукраїнських змаганнях за 2022 рік у першій групі Підгайцівська сільська територіальна громада на 2 місці.

Фото без опису

"Приємно отримувати спортивні нагороди, а особливо, коли відзначають успіхи цілої громади. Сьогодні мав честь отримати відзнаки для Підгайцівської громади з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Очільники області - начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко спільно з головою обласної ради Григорієм Недопадом, заступником голови ОВА Юрієм Гупалом, директором профільного Департаменту Олександром Хвіщуком відзначили представників спортивної спільноти Волині, підсумувавши спортивні здобутки за останній рік. Отож, Підгайцівська сільська територіальна громада стала другою на Волині серед громад за підсумками всеукраїнських та міжнародних змагань 2022 року та зайняла почесне третє місце серед територіальних громад за підсумками обласних змагань 2022 року", - повідомив заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук на своїй сторінці у мережі Фейсбук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних