Пошук

Підгайцівська громада отримала новий шкільний автобус

Дата: 05.09.2023 08:07
Кількість переглядів: 231

Начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко 4 вересня 2023 року вручив ключі від шкільного автобусу представникам Відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради.

Фото без опису

Шкільні автобуси поповнять автопарки Підгайцівської, Рожищенської та Локачинської громад. За словами очільника Волинської обласної військової адміністрації, у громадах гостро стоїть питання підвезення дітей та педагогів до закладів освіти. Адже на початку повномасштабного вторгнення було вилучено 10 шкільних автобусів на потреби військових. Разом із тим, в цих територіальних громадах здійснено значні кроки щодо оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти. Автобуси придбали за рахунок державної субвенції та співфінансування з місцевих бюджетів. Про це інформують на сторінці Волинської ОДА у фейсбук.

Фото без описуФото без опису

" Підгайцівська громада отримала новенький шкільний автобус, придбаний завдяки коштам державної субвенції та співфінансуванню з місцевого бюджету Підгайцівської громади. Ще один автобус маємо отримати до кінця року.  Таким чином фактично компенсуємо ті автобуси, які передали на військові потреби і забезпечимо комфортне довезення школярів в усі ліцеї та гімназії громади.", - повідомив заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних