Пошук

У Підгайцівській громаді створять Молодіжний простір

Дата: 21.08.2023 15:16
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

Свої напрацювання щодо участі у двох потужних проєктах:✅ “Діалоги перемоги” та ✅«Маю думку - участь для молодіжних рад!” презентували лідери Молодіжної ради при Підгайцівській сільській раді.

Фото без опису

21 серпня у залі засідань ради актив Молодіжки зустрівся з керівництвом громади та керівниками структурних підрозділів апарату сільської ради.

Фото без опису

Як пояснила голова молодіжної ради, Ольга Кобилянська, представлення результатів двох проєктів для органів місцевого самоврядування мало на меті врахування напрацювань молоді в розробці подальших програм місцевого розвитку, які діятимуть у громаді, а також, підтримка реалізації кращих з ініціатив.

В рамках зазначених проєктів, молодь працює у трьох основних напрямках: ✔️організації активного дозвілля, ✔️національно-патріотичного виховання та ✔️проведення масштабного молодіжного Форуму “Саморозвиток 360”.

 “ДІАЛОГИ ПЕРЕМОГИ” - проєкт, який дає можливість молодіжним радам та молоді на місцях протидіяти російській агресії, у співпраці з представниками місцевої влади, втілювати у життя конкретні гуманітарні та соціальні ініціативи. ✅Його мета - залучення молоді до процесів відбудови та нормалізації життя громад.

Фото без опису

Проєкт впроваджується ГО «Молодіжна платформа» у рамках проєкту ПРООН "Підтримка громадянського суспільства та молоді" за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії”, - пояснили учасники Молодіжної ради Олександр Васейко та Софія Вербицька.

Фото без опису

Заступниця голови Молодіжної ради Софія Вербицька презентувала учасникам зустрічі ще один проєкт ✅«Маю думку - участь для молодіжних рад!” - що реалізовується NGO Youth Platform ГО "Молодіжна Платформа" за сприяння Норвезької ради у справах біженців за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії.

Фото без опису

 “Завдяки участі, ми отримуємо фінансову підтримку для облаштування першого в нашій громаді Молодіжного простору за дизайнерським проєктом. Це має бути сучасне місце де молодь зможе продуктивно проводити свій час, спілкуватись та брати участь у різних заходах”, - пояснила Софія Вербицька.

Олександр Бляшук - заступник Підгайцівського сільського голови підтримав ініціативи молоді та позитивно відзначив їх напрацювання за період каденції.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних