Пошук

Заслужений народний ансамбль пісні і танцю України "Колос" презентував українське народне мистецтво на сцені Польського міста Тересполь

Дата: 17.08.2023 14:08
Кількість переглядів: 260

До мешканців та гостей польського міста Тересполь, 13 серпня для участі у культурному заході Niedziela w Terespolu ,,Wielokulturowe Miasto" завітав заслужений народний ансамбль пісні і танцю України «Колос».

Фото без опису

Знаний український колектив презентував свою оновлену культурно-пісенну програму під час концерту під відкритим небом. Глядачі оплесками та вигуками в підтримку України радо зустрічали виступи ансамблю.

Віктор Дудко, гончар із села Липини під час культурного заходу "Неділя в Тересполі. Мультикультурне місто" продемонстрував свої вироби та провів для учасників майстер класи гончарства у імпровізованому куточку українського мистецтва.

Фото без опису

Мультикультурність – одна з важливих рис міста Тересполь, тож тут на постійній основі проходять міжнародні фестивалі та конкурси, а колективи з Підгайцівської громади вже традиційно запрошують до участі.

Фото без опису

Нагадаємо, що у травні Підгайцівська сільська рада приймала делегацію посадовців та депутатів із польського міста Тересполь.

Фото без опису

Бурмістр гміни Тересполь Яцек Данелюк та Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк підписали договір про партнерство, співпрацю громад та широких зв'язків між жителями обох громад.

Валентин Приходько - заступник Підгайцівського сільського голови розповів, що візиту колективу для участі у культурному заході передували численні та систематичні репетиції, які проходять на постійній основі, адже склад “Колосу” оновився, а репертуар поповнився новими яскравими композиціями”.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних