Пошук

Профілактичний рейд служби у справах дітей селами Підгайцівської громади

Дата: 10.08.2023 16:22
Кількість переглядів: 172

09 серпня 2023 року начальниця служби у справах дітей Підгайцівської сільської ради Аліна Піскорська, спеціаліст служби Наталія Овсіюк, поліцейський офіцер громади Дмитро Гриб, старости Василь Грудік, Олександр Романюк здійснили профілактичні рейди у села Піддубці, Гаразджа, Воротнів, Романів, Хорлупи, Струмівка.

Фото без опису

Учасники рейду відвідали 5 сімей, які перебувають на контролі служби у справах дітей через ризик опинитися в складних життєвих обставинах та одну сім’ю, яка перебуває на обліку. Загалом, в обстежених сім'ях виховуються 19 дітей.

✅За результатами рейду з'ясували, чи не порушуються в цих родинах права дітей, чи створені належні умови для їх виховання та розвитку, провели профілактичну роботу з батьками, наголосили про недопущення порушення статті 150 Сімейного кодексу України (обов’язки батьків щодо виховання та розвитку дитину). Також, спеціалісти попередили про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків (стаття 184 КУпАП).

Поліцейські офіцери Підгайцівської громади було складено два адміністративні протоколи за неналежне виконання батьківських обов'язків згідно статті 184 ККУ.

✔️Крім того, під час рейду обстежили 1 сім’ю за заявою батька, щодо перевірки житлово-побутових умов проживання дитини-інваліда та 2 сім’ї, в яких виховуються 7 дітей на підставі зміни порядку виготовлення і видачі посвідчень багатодітної сім’ї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних