Пошук

Аквагрим, талант - шоу та спортивні змагання - у Воротневі працює літній табір для дітей

Дата: 10.08.2023 15:19
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

Аквагрим, талант - шоу та спортивні змагання - у Воротневі від початку тижня функціонує літній табір під чуйним керівництвом директора воротнівського клубного закладу Ігоря Левчука. З дітьми працюють, також, запрошені спеціалісти ДСНС, поліції та тероборони. Місцеві дітлахи відпочивають, отримують ази військової справи, вивчають правила пожежної, протимінної безпеки та основ громадського порядку.

Фото без описуФото без опису

Подолати тривоги та назбирані негативні емоції, пов'язані з війною всі разом намагалися шляхом арттерапії, створюючи зображення та написи на великому панно.

Фото без опису

Своє шефство над групами дітей, які таборують у Воротневі взяли вожаті - студенти Волинського національного університету імені Лесі Українки, факультету культури та мистецтв: Блащук Валерія та Стасюк Олена.

Фото без описуФото без опису

Табір працюватиме 5 днів. До кінця тижня ще запланували перегляд мультфільмів, заняття спортом та кілька цікавих майстер - класів.

Фото без опису

А на завершення, староста Лищенського округу Олена Голубович готує для дітей пікнік, риболовлю, катання на човні, тематичну фото зону та традиційний український куліш.

Фото без описуФото без опису

Нагадаємо, що серію літніх таборів при всіх БК та клубних закладів організовують цьогоріч у КЗ "Центр культури, туризму молоді та спорту" Підгайцівської сільської ради/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних