Пошук

Надання допомоги постраждалим громадам Херсонщини: про що говорили під час наради в районній адміністрації

Дата: 27.07.2023 16:20
Кількість переглядів: 92

Безпекову ситуацію у громадах, надання допомоги постраждалим від катастрофи та підтоплення на Херсонщині, робота укриттів та ряд інших важливих питань підняли під час наради у Луцькій районній  військовійї адміністрації.

Фото без описуПідгайцівську ТГ представляв заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь

Особоливу увагу під час наради звернули на необхідності посилення надання необхідної допомоги громадам Херсонщини, які найбільше постраждали внаслідок підтоплення територій через підрив окупантами Каховської ГЕС та, зокрема,  залученню комунальних ремонтних бригад громад району, - про це повідомили на сторінці Луцької районної військової адміністрації.

Як розповів заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь, на позачерговій сесії Підгайцівської сільської ради 20 липня депутатський корпус прийняв позитивне рішення щодо спрямування субвенції з місцевого бюджету Калинівському селищному бюджету на підтримку населення, постраждалого від терору на Каховській ГЕС. Також,  в Підгайцівській громаді оголосили набір добровольців для прибирання вулиць, приміщень та виконання інших робіт з ліквідації наслідків підтоплення через підрив дамби на Каховській ГЕС.

Нагадаємо, громадянам, які виявлять бажання вступити в ряди добровольців, терміново, до кінця тижня необхідно звернутись за номером:+380934749266 або до старост громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних