Пошук

Відбулось пленарне засідання 30-ї сесії Підгайцівської сільської ради

Дата: 21.07.2023 09:46
Кількість переглядів: 161

20 липня 2023 року під головуванням сільського голови Юрія Семенюка відбулось пленарне засідання позачергової тридцятої сесії Підгайцівської сільської ради восьмого скликання.

Фото без опису

У засіданні взяли участь 21 депутат сільської ради, також, серед присутніх були керівники комунальних підприємств та структурних підрозділів виконавчого комітету та сільської ради, мешканці, чиї питання були винесені на розгляд сесії.

Фото без опису

Депутатський корпус привітав та побажав якнайшвидшої перемоги Тетяні Тирилюк - захисниці України, депутатці Підгайцівської сільської ради, яка під час відпустки взяла участь у пленарному засіданні сесії.

Фото без опису

Під час роботи депутатський корпус розглянув усі питання порядку денного, яких було винесено 37.

Зокрема, затвердили рішення про виконання бюджету громади у 1-му півріччі 2023 року та внесли зміни до головного фінансового документу громади.

Частину фінансових ресурсів спрямували на виконання програм забезпечення громадського порядку та безпеки, захисту населення і територій громади від надзвичайних ситуацій, профілактики рецидивної злочинності.

Також, спрямували субвенцію Калинівському селищному бюджету на підтримку населення, постраждалого від терору на Каховській ГЕС, обласному бюджету на забезпечення паливом спеціальних автомобілів Волинського бюро судово-медичної експертизи "На щиті", районному бюджету на виконання заходів програми шефської допомоги окремим військовим частинам.

Рада ухвалила рішення про “Створення груп продовженого дня у ЗЗСО Підгайцівської сільської ради”, згідно якого такі групи працюватимуть у всіх ліцеях громади у 2023-2024 н.р.

Звертаємо увагу мешканців, що у відповідності до Рішення від 20 липня 2023 року № 30/9 “Про заходи забезпечення публічної безпеки і порядку, недопущення надзвичайних ситуацій на території Підгайцівської сільської ради під час літнього оздоровчого сезону у 2023 році” встановлено, що:

✅Загальний режим роботи закладів громадського харчування та дозвілля Підгайцівської сільської ради передбачає їх закриття за 1 годину до початку комендантської години.

✅Забороняється продаж слабоалкогольних та алкогольних напоїв у загальнодоступних місцях відпочинку громадян на території Підгайцівської сільської ради, зокрема в прибережних зонах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних