Пошук

При клубі с. Веснянка та БК с. Звірів розпочали роботу літні табори для дітей

Дата: 18.07.2023 16:20
Кількість переглядів: 169

П'ять днів з 17 по 21 липня при будинку культури села Звірів та клубі села Веснянка Підгайцівської ТГ працюватимуть літні табори для дітей.

Фото без опису

Організатори - КЗ "Центр культури, туризму молоді та спорту" Підгайцівської сільської ради спільно з директорами клубних установ та закладів запланували серію квестів, майстер-класів, конкурсів для найменших мешканців громади.

Фото без опису

З малечею відпрацювали базові навички військової справи представники місцевого добровольчого формування.

Фото без опису

“В умовах воєнного стану важливо підтримати батьків та дати можливість малечі відволіктись, розважитись. Тому, вирішили організувати при будинках культури та клубах Підгайцівської громади літні табори, адже не всі батьки мають можливість оздоровити своїх дітей", - розповів Валентин Приходько - заступник Підгайцівського сільського голови .

Фото без опису

Про графіки проведення та плани організації дозвілля Центр культури інформує на сторінці комунального закладу у Фейсбуці, тому всі охочі можуть спланувати зручний для себе та своїх дітей період перебування у таборі при будь-якій з клубних установ громади.

Фото без опису

Попередньо, літній клуб "Патріоти" відпрацював у Борохівському старостинському окрузі, де для організації дозвілля працівники культури заручились підтримкою Волинський центр національно-патріотичного виховання,туризму і краєзнавства , а базові уроки безпеки на тему «Безпечні канікули» провели рятувальники Луцьке районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області .

Фото без опису

"Дякуємо всім організаціям-партнерам, які в такий нелегкий для країни час підтримують прагнення Підгайцівської ТГ покращити та урізноманітнити дозвілля найменших мешканців громади та запрошуємо дітей активно долучатись до літніх таборів", - прокоментувала директорка КЗ Тетяна Ковжук.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних