Пошук

Залучення безробітних до "Армії відновлення": про що говорили з представниками Луцької філії Волинського обласного центру зайнятості

Дата: 11.07.2023 11:39
Кількість переглядів: 125

11 липня 2023 року представники Луцької філії Волинського обласного центру зайнятості зустрічалися з керівництвом та старостами Підгайцівської громади.

Фото без опису

Посадовці розповіли, що сфера зайнятості продовжує адаптуватися до викликів воєнного стану через підвищення ефективності активних програм та доступності послуг, котрі надає. 

Фото без опису

Начальник відділу активної підтримки безробітних Юлія Харічкова та консультант роботодавця відділу взаємодії з роботодавцями Тетяна Ткачук презентували  присутнім фінансові механізми підтримки роботодавців, розповіли про  нові можливості працевлаштування шляхом отримання ваучера на навчання за затвердженим переліком професій, про "Єдиний портал вакансій" та професійне навчання ветеранів війни  - учасників бойових дій на короткотермінових курсах ЦПТО ДСЗ.

Фото без опису

Особливу увагу присутніх посадовці звернули на пріоритетні напрямки в роботі служби зайнятості у 2023 році, серед яких:

✅залучення безробітних до "Армії відновлення", шляхом організації суспільно-корисних робіт за кошти Фонду загальнообов'язкового соціального державного страхування на випадок безробіття; ✅програму "Власна справа" в рамках урядового проєкту єРобота.

Фото без опису

За інформацією спеціалістів центру зайнятості, на обліку як безробітні від початку січня до нині перебували понад 12О мешканців Підгайцівської громади.

За додатковою інформацією можна звертатись за номером: 0332284350


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних