Пошук

ПІДГАЙЦІВСЬКА ГРОМАДА ПРОЩАЛАСЯ ІЗ ГЕРОЄМ ВОЛОДИМИРОМ СИДЛЯРОМ.ФОТО.ВІДЕО

Дата: 02.07.2023 18:13
Кількість переглядів: 501

2 липня 2023 року Підгайцівська громада прощалася з Героєм Володимиром Сидляром, який віддав найцінніше - своє життя за кожного з нас, за Україну. 

Фото без опису
Житель села Пальче Підгайцівської громади, уродженець села Журавичі, 1980 року народження, Володимир Сидляр загинув 28 червня 2023 року в зоні бойових дій на Запорізькому напрямку, поблизу населеного пункту Червона Криниця від проникаючого осколкового поранення у тулуб.

Фото без опису

У мужнього воїна залишилися мати, дружина, троє дітей. Його відвага та любов до рідної України буде прикладом для багатьох поколінь українців, для кожного з нас. 

Фото без опису

З болем у серці,  на колінах, з Державними прапорами у руках, встеляючи шлях кортежу квітами, українці гідно зустріли мужнього воїна на рідній землі, у селі Пальче Підгайцівської громади. 

Мешканці громади, побратими, керівництво громади, священнослужителі вшанували пам’ять Героя та велелюдною ходою під звуки духового оркестру проводжали його останнім земним шляхом який пролягав вулицями села Пальче до рідної домівки, до Свято-Покровської церкви та місцевого кладовища.

Володимир Сидляр назавжди буде жити у пам’яті близьких як патріот, надійний побратим, мужній захисник, а у  наших серцях він залишиться символом величі та незламності у жорстокій боротьбі за незалежність, за безпеку і мирне майбутнє для наших дітей.

Фото без опису

Надзвичайно важкою ціною, кров'ю і життям найкращих воїнів, цвіту нашої нації виборюється Україна. Вклоняємося подвигу  Володимира Сидляра, дякуємо за захист! 

Царство небесне! Герої не вмирають!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних