Пошук

Дорожнє покриття та водовідведення: у Липинах відремонтують дороги трьох вулиць

Дата: 30.06.2023 10:36
Кількість переглядів: 97

Днями Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк зустрічався з начальником Волинської ОВА Юрієм Погуляйком, про що повідомили на офіційній сторінці Волинської ОВА у Фейсбук.

Фото без опису

«Сьогодні зустрівся із головою Підгайцівської громади Юрієм Семенюком. Разом із профільними керівниками обговорили ремонт вулиць Теремнівської, Максима Кривоноса та Івана Богуна у Липинах», – повідомив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Дороги цих вулиць давно потребують оновлення асфальтного покриття. З відповідними зверненнями до керівництва громади та департаменту інфраструктури ОДА неодноразово звертались місцеві мешканці і перевізники, що здійснюють довезення пасажирів за маршрутами. Також ремонт доріг забезпечить швидкий і зручний доїзд до Луцької районної лікарні.

Зокрема важливо те, що вздовж проблемних ділянок облаштують водовідведення. Це дозволить розвантажити зливну каналізацію обласного перинатального центру, який регулярно підтоплюється через затяжні дощі. Адже існуюча система водовідведення на території Центру не справляється із притоком води з прилеглих вулиць, масиву села Липини і району Теремно.

«Вже готові відповідні тендерні документи на ремонт дорожнього покриття та каналізування трьох вулиць. Кошти будуть залучені з державної субвенції, плюс співфінансування Підгайцівської громади. Роботи стартують якнайшвидше, аби виконати заплановане у цьому сезоні», – розповів очільник області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних