Пошук

23 роботи про Героїв Підгайцівської громади беруть участь у меморіальному проєкті «Небесний легіон Волині»

Дата: 27.06.2023 14:48
Кількість переглядів: 181

23 роботи та матеріали досліджень про Героїв Підгайцівської громади, які загинули, захищаючи рідну Батьківщину та всіх нас у війні з росією беруть участь у меморіальному дослідницько-пошуковому проєкті «Небесний легіон Волині».

Фото без опису

Сім ЗЗСО Підгайцівської сільської ради: Липинський, Підгайцівський, Романівський, Лищенський та Піддубцівський ліцеї, Борохівська та Звірівська гімназії наполегливо займались пошуком, збором та систематизацією даних про наших загиблих захисників з метою створення бази даних про полеглих волинян та збереження історичної пам'яті в рамках першого етапу Конкурсу «Небесний легіон Волині», що здійснює КУ “Волинська обласна академія наук”.

З березня по травень 2023 року Центр професійного розвитку педагогічних працівників Підгайці збирав матеріали та консультував учасників щодо участі у такому важливому проєкті, метою якого є прищеплення учням почуття патріотизму, громадської свідомості та загальнолюдських цінностей.

Учні спільно зі своїми наставниками, науковими керівниками з ЗЗСО, батьками, односельцями, родичами загиблих спільно працювали, щоб віднайти фото та унікальні біографічні дані про наших Героїв.

Вся інформація про загиблих волинян, серед яких Герої Підгайцівської громади буде видана в окремих томах збірниками та на сайті “Небесний легіон Волині” для вільного онлайн доступу.

Щиро дякуємо закладам освіти, які взяли участь у Конкурсі, адже його внесок у популяризацію шанобливого ставлення до професії Захисника України дуже важлива.

Слава Героям України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних