Пошук

23 роботи про Героїв Підгайцівської громади беруть участь у меморіальному проєкті «Небесний легіон Волині»

Дата: 27.06.2023 14:48
Кількість переглядів: 195

23 роботи та матеріали досліджень про Героїв Підгайцівської громади, які загинули, захищаючи рідну Батьківщину та всіх нас у війні з росією беруть участь у меморіальному дослідницько-пошуковому проєкті «Небесний легіон Волині».

Фото без опису

Сім ЗЗСО Підгайцівської сільської ради: Липинський, Підгайцівський, Романівський, Лищенський та Піддубцівський ліцеї, Борохівська та Звірівська гімназії наполегливо займались пошуком, збором та систематизацією даних про наших загиблих захисників з метою створення бази даних про полеглих волинян та збереження історичної пам'яті в рамках першого етапу Конкурсу «Небесний легіон Волині», що здійснює КУ “Волинська обласна академія наук”.

З березня по травень 2023 року Центр професійного розвитку педагогічних працівників Підгайці збирав матеріали та консультував учасників щодо участі у такому важливому проєкті, метою якого є прищеплення учням почуття патріотизму, громадської свідомості та загальнолюдських цінностей.

Учні спільно зі своїми наставниками, науковими керівниками з ЗЗСО, батьками, односельцями, родичами загиблих спільно працювали, щоб віднайти фото та унікальні біографічні дані про наших Героїв.

Вся інформація про загиблих волинян, серед яких Герої Підгайцівської громади буде видана в окремих томах збірниками та на сайті “Небесний легіон Волині” для вільного онлайн доступу.

Щиро дякуємо закладам освіти, які взяли участь у Конкурсі, адже його внесок у популяризацію шанобливого ставлення до професії Захисника України дуже важлива.

Слава Героям України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних