Пошук

Працевлаштування: вільні вакансії у Підгайцівській громаді та Луцькому районі

Дата: 21.06.2023 10:48
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

Майже 500 вакансій у Луцьку та Луцькому районі для тих мешканців, які шукають роботу пропонує Луцький міській центр зайнятості.

Деталі за посиланням: вільні вакансії у Луцьку та Луцькому районі на 19.06.23. Телефон для контактів:(0332) 72-81-49 Луцький міський центр зайнятості.

  • 2 вантажники у Піддубці;

  • 2 касири торговельного залу, кухар та молодша медична сестра у Липини;

  • 2 оператори машинного доїння у Лище;

  • головний інженер, директор з виробництва, інженер з якості, начальник відділу, оператор верстатів з програмним керуванням, слюсар механоскладальних робіт у Підгайці;

  • бариста, інженер-конструктор, кухар, слюсар з ремонту колісни транспортних засобів у Струмівку.

Більш детальний опис вакансій по Підгайцівській ТГ:

Село Струмівка:

  1. Слюсар з ремонту колісни транспортних засобів. Основні функціональні обов’язки: повна діагностика стану автомобіля; ремонт, технічне обслуговування, з/п 7 500 грн.айцівська сільська ТГ потрібен слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. З/п 7 500 грн.
  1. Кухар. Основні функціональні обов’язки: приготування гарячих страв : кебабів (шаурми), хот догів, нагетсів, картопля фрі, сосиски маринування м’яса графік роботи позмінно з 7.30 год до 20.00 год. З/п. - 9 000 грн.
  1. Інженер-конструктор. Основні функціональні обов’язки: розробляти та забезпечувати відповідність проектних рішень і документації, виконувати завдання поставлені головним інженером Auto Cad,  Arhi Cad. З/п - 8 500 грн.
  1. Бариста. Функціональні обов’язки: приготування кави, капучіно, лате, чай видача прохолоджуючих напоїв, тістечок розрахунок клієнтів; підтримання чистоти і порядку на робочому місці допомога при потребі в приготуванні кебабу, нагетсів, фрі та інших гарячих страв. З/п. 9 000 грн.

Село Підгайці:

  1. Слюсар механоскладальних робітОсновні функціональні обов’язки: здійснювати слюсарну обробку і пригін великих деталей і складних вузлів, складати, регулювати та випробовувати складні вузли агрегатів, притирати та шабрувати сполучені поверхні складних деталей та вузлів, здійснювати підгонку натягів і зазорів, центрування монтованих деталей, вузлів та агрегатів, усувати дефекти виявлені при складанні і випробуванні вузлів агрегатів. З/п 10500 грн.
  1. Оператор верстатів з програмним керуванням. Основні функціональні обов’язки: токарна обробка продукції у відповідності до технічних процесів на верстатах з програмним керуванням, керівництво групою верстатів з програмним керуванням, встановлення інструменту в інструментальні блоки, підналагодження складальних вузлів в процесі обробки. З/п 11 000 грн.
  1. Начальник відділу. Основні функціональні обов’язки: Начальник конструкторсько-технологічного відділу. Планування та організація роботи відділу, керівництво конструкторсько-технологічними роботами відділу, організація створення нових та модернізація  виробів діючого виробництва, організація розробки річних планів конструкторських робіт, проводити роботу з підвищення рівня стандартизації та уніфікації конструкцій виробів, здійснювати заходи щодо підвищення ефективності і конкурентноздатності виробів, скорочення строків в вартості проектування. З/п 15400 грн.
  1. Інженер з якості. Основні функціональні обов’язки: контроль якості виготовлення деталей та виробів після механічного та слюсарного обладнання, контроль якості виготовлення агрегатів після їх остаточного складання  всіх передбачених технічними умовами  випробувань, оформляти акти на браковану продукцію. З/п. 11 700 грн.
  1. Директор з виробництва. Основні функціональні обов’язки: загальне керівництво підпорядкованими структурними підрозділами, розробка та реалізація бізнес плану  та календарних графіків виходу продукції, контроль виконання заходів щодо зменшення собівартості  виготовленої продукції, контроль виконання заходів щодо поліпшення організації виробництва, вдосконалення технологій виробництва, організація роботи з впровадженням "Lean Production". З/п. 15 600 грн.
  1. Головний інженер. Основні функціональні обов’язки: забезпечення безаварійної та безперебійної роботи виробничих потужностей, забезпечення постійного підвищення рівня технічної підготовки виробництва, його ефективності, скорочення матеріальних, фінансових, і трудових витрат, організація робіт по ремонту та технічному обслуговуванню електромереж, систем водопостачання та опалення, підготовка технічної та звітної документації, контроль за технологічним станом приміщень та прилеглою до них територією, організація роботи служби головного інженера. З/п. 15 600 грн.

Село Лище

2 оператори машинного доїння. Основні функціональні обов’язки: проводити машинне доїння корів, вмикати та вимикати апарати, перевіряти частоту пульсації та контролювати роботу, промивати та дезінфікувати апаратуру. З/п - 12000 грн.

Село Липини

  1. Молодша медична сестра (мол. мед. брат) (санітарка, санітарка-прибирал., санітарка-буфетниця та ін.). Основні функціональні обов’язки: проводити прибирання приміщення в лабораторії, миття пробірок, підготовка дезинфікуючих розчинів. Акуратність, енергійність, бажання працювати. Графік роботи з 10-00 до 17-00 год. З/п 6 700 грн.
  2. Кухар. Основні функціональні обов’язки: виготовлення холодних та гарячих страв згідно калькуляції; контроль якості та наявності товару; участь в інвентаризації; забезпечення санітарних вимог. З/п. 8 500 грн.
  3. Касир торговельного залу. Основні функціональні обов’язки: підготовка товарів до продажу (розкладати товар у торговому залі, слідкувати за наявністю цінників,своєчасна їх заміна, перевірка термінів придатності товару), обслуговування клієнтів на касі. Брати участь у проведення ревізії, складання касової звітності. З/п. 7 100 грн.
  4. Касир торговельного залу. Основні функціональні обов’язки: обслуговування клієнтів супермаркету - прийом готівкового та безготівкового розрахунку за покупки; ведення касової документації та облік видаткових коштів; перевірка готівкових сум у касі; дотримання дисципліни роботи касової техніки (підрахунок залишків, підтримання ліміту коштів у касі). З/п - 8 500 грн.

Село Піддубці

2 вантажники. Функціональні обов’язки: проведення навантажувально-розвантажувальних робіт; переміщення, навантаження та розвантаження товарів, коробок, матеріалів вручну та за допомогою механізмів (рокл); створення збірних палет, упаковування вантажів; перевірка цілісності вантажів; проведення робіт обрештування пневмо пістолетом; керування процесом від а до я. З/п. 10 000 грн.

Телефон для контактів:(0332) 72-81-49 Луцький міський центр зайнятості.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних