Пошук

Цифровізація в громаді: комунальне підприємство впроваджує програмний продукт для ефективного управління. ІНСТРУКЦІЯ

Дата: 19.06.2023 11:49
Кількість переглядів: 722

Комунальне підприємство при Підгайцівській сільській раді впроваджує новий програмний продукт для ефективного управління - Wetoo з метою цифровізації процесу обліку, сповіщення та оплати комунальних послуг.

Фото без опису

 Вказана програма дозволить сформувати електронну базу споживачів комунальних послугякі матимуть можливість відстежувати реальний стан рахунків у особистому кабінеті, отримуватимуть смс - повідомлення з посиланням на оплату комунальних послуг, передаватимуть показники лічильника в режимі он-лайн, а за допомогою Telegram bot, який може встановити кожен споживач комунальних послуг - контролювати стан рахунків у своєму смартфоні.

Більш детально дізнатись про платформу, її переваги та як користуватись сервісом, можна, звернувшись до КП за номером: 0994864034 або до обліковців КП.

Відео-інструкція для реєстрації та використання особистого кабінету мешканця!

 Щоб зареєструвати особистий кабінет споживача комунальних послуг, необхідно перейти за посиланням: https://wetoo.vinksoft.com.ua . Вам знадобиться код доступу, який можна знайти на рахунку за надані послуги обо отримати у КП при Підгайцівській сільській раді, зателефонувавши за номером 0994864034. 

Після реєстрації у особистому кабінеті мешканця, кожен споживач зможе встановити Telegram bot (Wetoo персональний менеджер). Для цього, необхідно буде ввести код підтвердження, який прийде у листі на e-mail, що був вказаний при реєстрації в особистому кабінеті мешканця. Більш детальну відео -інструкцію зі встановлення Telegram bot можна переглянути нижче.

Нагадаємо, що реформа цифровізації впроваджується в Україні і покликана здійснити перехід до режиму “без паперів”, що забезпечить максимально комфортні умови кожному українцю.  ЇЇ мета - поступове перетворення усіх державних послуг на зручні онлайн-сервіси.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних