Пошук

Мешканці Підгайцівської громади подали більше 50 заявок на гранти

Дата: 08.06.2023 12:24
Кількість переглядів: 222

Понад 50 грантових заявок у сфери індустрії краси та здоровя, творчості, сільського гоподарства, побутового обслуговування населення та інших напрямків подали мешканці Підгайцівської громади по програмі SEED французької неурядової організації ACTED при підтримці Міністерства зовнішньої політики Канади.

Фото без опису

Черговий етап відбору заявок для трьох громад-учасниць на Волині: Маневицької,  Колківської та Підгайцівської проходив протягом місяця та закінчився 5 червня 2023 року.

Сума гранту становить від 30 000,00 гривень до 60 000,00 гривень.  

Дякуємо нашим мешканцям за активність. Бажаємо успіхів на всіх етапах наступного конкурсного добору!

Нагадаємо, що програма «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення та розвитку» (SEED) французької неурядової організації ACTED при підтримці Міністерства зовнішньої політики Канади оголосила конкурс грантів, направлених на підтримку самозайнятості населення (включаючи домашнє виробництво продуктів харчування), мікропідприємництва у Волинській області.

Основною ціллю програми SEED визначено підвищення економічної безпеки жінок, вразливих до бідності, і надання можливостей для їх самореалізації, самозайнятості і активної участі в прийнятті рішень в контексті інвестицій і розподілу ресурсів у домогосподарствах для інтересів всієї сім’ї та суспільства.

Подані заявки проходитимуть наступні критерії оцінювання комісією ACTED:  

  1. Перевірка відповідності технічним параметрам конкурсу (у тому числі правильність та повнота заповнення заявки, читабельність тексту заявки, надання копій (у високій якості та в повному обсязі) необхідних документів, наявності підписів заявника на заяві, та підписи на згоді на обробку, використання та зберігання персональних даних, наявність уразливості, відповідність господарської діяльності, що заявляється, відповідність географії місця проживання заявника, відповідність обсягу фінансування, що запитується, умовам конкурсу (розмір гранту) та ін.). Заявки, які не пройшли технічний етап, відхиляються та не допускаються до подальших етапів оцінки.
  2. Заявки, допущені до другого етапу оцінки, будуть оцінені експертами за такими критеріями:
  • відповідність заявки цілям конкурсу;
  • досвід у заявленій діяльності;
  • можливості сім'ї здійснювати заявлений вид діяльності;
  • планування та очікуваний результат діяльності;
  • якість опису господарської діяльності, продукту/послуги;
  • знання місцевого ринку, реалістичні цінові показники;
  • мотивація заявника займатися та розвивати заявлений вид діяльності з метою покращення рівня життєзабезпечення своєї сім'ї/отримання доходу.

3) Заявки, що пройшли другий етап, далі будуть оцінені за підсумками відвідування представниками неурядової організації ACTED заявника за місцем його фактичного проживання, ведення господарської діяльності, перевірки актуальності наданої інформації у заявці та документів, що додаються до заявки, відповідність заявленої господарської діяльності та можливостей здійснювати таку діяльність.

 Після підтвердження заявки для отримання гранту, грантоодержувачі повинні будуть підписати грантову угоду з французькою неурядовою організацією ACTED.

Для отримання додаткової інформації про умови конкурсу звертатися по телефону:  +38099-071-27-69, +38063-609-75-56, або на електронну скриньку: ukraine.seed@acted.org  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних