Пошук

Аніматори, смаколики та аквагрим: у Липинах на Трійцю ярмаркували

Дата: 05.06.2023 13:54
Кількість переглядів: 434

У селі Липини Підгайцівської громади на Зелені свята завжди людно і святково, адже тут відзначають День села.

Фото без опису

Цьогоріч вирішили поєднати це свято із Днем захисту дітей та благородною місією - збором коштів на потреби військових та організували благодійний ярмарок. Збір коштів розпочали днями раніше з продажу лепехи за "донати".

Фото без опису

Для місцевих мешканців та гостей аматори місцевого будинку культури приготували творчі виступи. Тішили присутніх своїми талантами: різновікові танцювальні колективи  “Крутяк”,  виконавці Дмитро Ревчук, Максим Гуляр, Анастасія Гаврилюк.

Фото без описуФото без опису

Гарно глядачі зустріли танцювальний номер у виконанні мам та доньок, який підготували вихованці будинку культури села Липини.

Ярмарку відвідав заступник Підгайцівськкого сільського голови Леонід Гроголь, який зі сцени подякував ЗСУ за можливість зібратися під спокійним небом, а також, організаторам і учасникам благодійного ярмарку за підтримку наших захисників.

Фото без опису

Діти із задоволенням робили собі патріотичний аквагрим, брали участь у майстер-класах та робили світлини на пам'ять біля святкової фотозони.

Фото без опису

Частували гостей українським кулешем від місцевих волонтерів.

Фото без опису

 Однією із захопливих атракцій була можливість для всіх дорослих та дітей залишити свої побажання у вигляді напису на автомобілі, який волонтери підготували для відправлення на передову.

Фото без опису

Свою бойову майстерність під час показового виступу для учасників благодійного ярмарку в підтримку ЗСУ продемонстрували славні козаки клубу козацького бойового мистецтва ГЕРЦЬ.

Фото без опису

Аніматори-пірати з-поміж працівників Центру культури розважили дітлахів квестом “Немає кращого на світі коли щасливі діти”, під час якого необхідно було виконати декілька складних завдань, щоб підкорити острови та здобути піратський скарб. 

Фото без опису

За проведення квесту особлива подяка працівниці Центру культури Ганні Левчук, директорці БК Богдані Борис та  вихованцям БК Вікторії Марчук та Анастасії Гаврилюк.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних