Пошук

У Романівському ліцеї організували День спорту для учнів двох шкіл громади. ФОТО

Дата: 29.05.2023 14:33
Кількість переглядів: 69

Море усмішок, цікавих майстер-класів та дружня атмосфера панувала сьогодні у Романівському ліцеї Підгайцівської громади.

Аби завершити навчальний рік із позитивними емоціями, педагоги Романівський ліцей та Звірівська гімназія організували учням День здоров’я з квестами, різноманітними розвагами та майстерками.

На порозі школи гостей зустрічали очільниці обох навчальних закладів, які через війну ділили навчальні аудиторії Романівського ліцею – Галина Філончук та Любов Мосійчук.

Відкрити найспортивніший день в ліцеї приїхали заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько, директорка Центру культури, туризму, молоді та спорту Тетяна Ковжук, директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Світлана Зінкевич, староста Романівського старостинського округу Віктор Ковжук.

День спорту проходив під гаслом -"Здорова нація на шляху до Перемоги".

На станції «Спортивна» для дітей підготували веселі естафети. На станції «Умілі ручки» можна було виготовити ляльку-мотанку або паперовий декор.

На станції «Релаксації» можна було перевести подих під приємну музику, або збадьоритися, поціливши в лоб дротиками для дарцу в «обличчя всесвітнього зла».

У класних кімнатах дітей чекали цікаві завдання квесту. У кабінеті біології можна було продивлятися у мікроскоп структуру різних клітин та мікроорганізмів, оглянути будову квітки, зібрати «пазл» з внутрішніх органів людини або порахувати хребці у скелета дорослої людини.

Кілька годин цікавого дозвілля пролетіли непомітно, динамічний день у вирі позитивних емоцій та безтурботності нагадав про часи без війни та тривог.

Завершили свято традиційним козацьким кулешем, яким могли посмакувати після активного спортивного дня усі учасники дійства.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.