Пошук

У Борохові відбувся благодійний концерт до Дня матері. ВІДЕО

Дата: 23.05.2023 14:45
Кількість переглядів: 209

Фото без описуЗавершальним концертом до Дня матері у Підгайцівській громаді став благодійний концерт "Сповідь материнській долі", який відбувся 21 травня у селі Борохів.

 Тут на свято для мам підготували чимало вокальних номерів, сучасних та традиційний хореографічних композицій, виступ наймолодших артистів – вихованців Борохівського дитсадка. Чарівною ведучою була заступниця директора Борохівської гімназії Світлана Власюк.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуСвятковий концерт розпочався з виступу бандуристки Ірини Ушканової -  музкерівниці садочків Борохівського старостинського округу.

Також брали участь вокальні колективи: квартет "Браво", тріо "Жайвір", дитячий колектив "Співаночка" - керівниця Катерина Нетепчук та солісти Леонід Гричанюк, Тамара Климчук, Софія Кальчук, Богдан Чиж.

Фото без опису

Фото без опису

 

Хореографічна студія танцю "Перлина", яка нещодавно стала лауреатом І ступеня на всеукраїнському багатожанровому двотуровому конкурсі "Ліга талантів" завоювала увагу глядачів традиційними українськими танцями та сучасними постановками, родзинкою даного колективу є Максим Чиж.

 

 

 

 

Староста Борохівського старостинського округу Катерина Маннонова розповіла, що зібрані під час благодійного концерту 6100 гривень та ще 2000 гривень від колективу Борохівської гімназії підуть на необхідну річ для військовослужбовця, випускника Борохівської гімназії.

Фото без опису

На концерт завітала директорка Центру культури, туризму, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради Тетяна Ковжук, яка відзначила дипломами найактивніших учасників концерту та директора будинку культури села Борохів й наставника студії танцю «Перлина» Андрія Гундера.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних