Пошук

Підгайцівська молодіжка вчилась у Тернополі співпрацювати з органами місцевого самоврядування та місцевим бізнесом

Дата: 23.05.2023 10:30
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

Молодіжна рада Підгайцівської громади долучилася до проєкту «Маю думку – участь для молодіжних рад», потрапивши в число 12 молодіжних рад з Волинської, Львівської та Тернопільської областей, що пройшли відбір.

Перше навчання для представників молодіжних рад та працівників органів самоврядування, які опікуються молодіжною політикою відбулось днями у Тернополі. Підгайцівську громаду представляли директорка Центру культури, туризму, молоді та спорту Тетяна Ковжук, представники Молодіжної ради Ольга Кобилянська та Влад Хвальчик.

В рамках реалізації проєкту, відібрані молодіжні ради упродовж 9 місяців: пройдуть тренінги з участі молоді, адвокації та проєктного менеджменту; візьмуть участь в хакатоні з розробки ініціатив та проєктів, що посилюють участь молоді; реалізують свій проєкт від молодіжної ради в громаді; візьмуть участь у форумі «Участь молоді»; долучаться до формування посібника кращих кейсів участі молоді в Україні.

Фото без опису

Проєкт «Маю думкуучасть для молодіжних рад» передбачає, що молодь з відібраних громад дізнається як через молодіжну раду можна співпрацювати з органами місцевого самоврядування та місцевим бізнесом, а також як можна спільними зусиллями покращити не тільки своє життя, а і життя мешканців громади.

Зі слів Ольги Кобилянської, в програмі тренінгу організатори проєкту підняли дуже важливі теми, що мають відношення до кожного громадянина та молоді зокрема, а саме: добробут молодої людини, європейські та національні стандарти молодіжної політики, розгляд законодавчої складової, індикатори молодіжної політики, обмін практиками, цикл впровадження політики, принципи участі молоді, різні форми участі, співпраця молоді з органами влади та безпосередньо Молодіжна рада її завдання та напрями роботи.

Проект "Маю думку - участь для молодіжних рад!" реалізовується NGO Youth Platform ГО "Молодіжна Платформа" за сприяння Норвезької ради у справах біженців за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних