Пошук

"Вишиванка генетичний код" - під таким гаслом у Підгайцях проходив навчально-патріотичний квест до Дня Вишиванки. ФОТО.ВІДЕО

Дата: 18.05.2023 15:52
Кількість переглядів: 292

“Вишиванка генетичний код” - під таким гаслом проходив навчально-патріотичний квест до Дня Вишиванки для школярів громади, організований працівниками Центру культури туризму, молоді та спорту, які долучили до нього заступників директорів з виховної роботи та учнів закладів загальної середньої освіти.

Фото без опису

У будинку культури села  Підгайці відкрив навчально-патріотичні змагання заступник Підгайцівського сльського голови Леонід Гроголь, який підкреслив важливість проведення такого дійства з метою національно-патріотичного виховання молоді та побажав школярам отримати емоційне задоволення від командної гри.

Фото без описуФото без опису

Ведуча Теяна Новосад привітала учнів та всіх присутніх з Днем вишиванки, розповіла їм правила гри та роздала плани руху по локаціям.

Фото без опису

7 команд школярів  почергово відвідали 7 станцій: “Умілі голочки”, “Пісенна вишиванка”, “Інтелектуальна вишиванка”, “Генетичний код нації”, “Літературна вишиванка”, “Козацький дух”, “Творчий розвиток”.

Фото без опису

На кожній зі станцій для дітей підготували цікаві завдання та вікторини, які розширювали їх уявлення та знання про український народний одяг, культуру, традиції.

Фото без опису

В процесі виконання завдань квесту, учні демонстрували уміння швидко розвязувати поставлені завдання,  співпрацювати у команді, розвивали творчі здібності, критичне мислення, та вчились комунікувати між собою.

Фото без опису

Ще з давніх давен українці ідентифікували свою національну приналежність через різного роду візерунки на одязі,  який різнився за регіонами, поділявся на повсякденний та святковий, ніс певний сакральний зміст. Тож діти мали змогу на кожній з локацій долучитись до його розуміня.

Фото без опису

Фото без опису

“Червоне -то любов, а чорне - то журба” - нагадали школярам значення цих двох відтінків під час майстер-класу з плетіння браслетів з червоних та чорних стрічок.

Фото без опису

На площі біля сільської ради учасники квесту вишикувались, утворивши слово "ЗСУ". Такий патріотичний Флешмоб до Дня вишиванки нікого не залишив байдужим.

Завершили квест виконанням музичної композиції “Хей, хай, хвилю тримай”, яку заспівали учасники квесту спільно з заступником Підгайцівського сільського голови Валентином Приходьком.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних