Пошук

У Підгайцівському ліцеї відбувся День цивільного захисту

Дата: 17.05.2023 15:59
Кількість переглядів: 245

"Попереджений, значить озброєний", під таким гаслом проходив День цивільного захисту у Підгайцівському ліцеї. 

Фото без опису

Адже, поводитись правильно, не дивлячись на стрес у надзвичайній ситуації чи небезпеці людині допомагають, в першу чергу, знання простих алгоритмів дій, яких необхідно дотримуватись, щоб захистити своє життя і здоров’я.

Фото без опису

Розпочався День цивільного захисту з інструктажів з техніки безпеки, які були проведені у кожному класі, згодом відбулась загальношкільна евакуація.

Фото без опису

Під час лінійки, кожен з класних керівників здав рапорт начальнику штабу, а він, в свою чергу, начальнику цивільного захисту - директорці ліцею - Ляшук Ларисі Петрівні.

Фото без опису

В проведенні дня цивільного захисту у Підгайцівському ліцеї, також, взяли участь спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі Киришун Леся, рятувальники Луцького РУП ГУНП у Волинській області, парамедики Червоного Хреста.

Фото без опису

На шкільному стадіоні працювали 3 локації:

"Допоможи собі", де медичні працівники навчального закладу навчали дітей обробляти порізи, невеликі ушкодження, накладати перев'язки.

Фото без опису

На локації «Пожежна» фахівці Служби порятунку нагадали здобувачам освіти основні правила пожежної безпеки, продемонстрували будову та спорядження пожежного автомобіля.

Фото без описуФото без опису

Кожен учень мав змогу спробувати попрацювати з пожежним рукавом та на влучність попасти струмом води у пропоновану ціль.

На локації «Парамедики» працювали фахівці Червоного Хреста, які продемонстрували ази першої домедичної домомоги для учнів та вчителів Підгайцівського ліцею.

Фото без опису

Локація «Увага! Мінна небезпека!» була організована у актовому залі закладу освіти, де вчитель предмету "Захист України" Давидюк Олександр розповів школярам як правильно поводитись з мінами та вибухонебезпечними предметами.

Фото без опису

Класними керівниками для учнів різного віку були проведені вікторини та години спілкування на теми: «Цивільний захист», «Правила поведінки на воді», «Вогонь – друг, вогонь – ворог».

На завершення, у стінах спортивного залу ліцею провели змагання з волейболу між учнями та вчителями фізичного виховання.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних