Пошук

Майнові податки варто сплачувати своєчасно: РЕКВІЗИТИ

Дата: 16.05.2023 12:12
Кількість переглядів: 276

Своєчасно сплачені майнові податки - одна з передумов бюджетної стабільності громад. У Головному управлінні ДПС у Волинській області нагадують громадянам та господарюючим суб’єктам про обов’язок сплачувати майнові податки.

Фото без опису

 

 До речі, громадяни мають право самостійно звернутися до державної податкової інспекції за місцем реєстрації для отримання податкового повідомлення-рішення про нараховану суму земельного податку та податку на нерухоме майно», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк. 
Посадовець підкреслив, що у Центрах обслуговування платників, що діють при державних податкових інспекціях області, спеціалісти ДПІ допоможуть провести звірку щодо нарахованих та сплачених податкових зобов’язань.


Окрім поточних платежів громадянам, які мають у власності чи користуванні майно,  варто подбати про сплату заборгованих у минулі роки земельного податку та податку на нерухомість, - нагадують у податковій службі.        

                                                                                                                           
Звертаємо увагу, що платники податків мають можливість самостійно провести звірку щодо розрахунків із бюджетом через Електронний кабінет. Щоб стати користувачем електронних сервісів ДПС треба отримати електронний цифровий підпис, зареєструватися на вебпорталі ДПС і в будь-який зручний час переглядати інформацію щодо нарахування та сплати податків із персонального комп’ютера чи гаджета. 

РЕКВІЗИТИ для оплати для фізичних осіб

РЕКВІЗИТИ для оплати для юридичних осіб


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних