Пошук

Власники житла за період тимчасової відсутності не платитимуть за комунальні послуги

Дата: 12.05.2023 12:33
Кількість переглядів: 252

Фото без опису

У випадку тимчасової відсутності (понад 30 календарних днів) споживачі комунальних послуг отримають право не платити за комунальні послуги: гарячого, холодного водопостачання та водовідведення, послуг з поводження з побутовими відходами у разі їх невикористання.

Таку пропозицію вніс на розгляд сесії депутат Підгайцівської сільської ради Михайло Котов. Пропонований "Порядок зменшення розміру плати та неоплати вартості за комунальні послуги (крім постачання теплової енергії) власників житлових приміщень та/або членів їх сім’ї, користувачів за період їх тимчасової відсутності" був підтриманий депутатським корпусом Підгайцівської сільської ради, тож набрав законної сили.

Відтепер, споживачі та члени їх сім'ї за місцем постійної реєстрації мають право  не оплачувати вартість вказаних комунальних послуг, якщо такі послуги не використовувалися (за відсутності приладів обліку) щонайменше  30 календарних днів.

Для цього, споживачам та/або членам їх сім’ї необхідно надати письмову заяву на ім’я директора Комунального підприємства при Підгайцівській сільській раді із зазначенням свого місця постійної реєстрації, контактного номеру.

До заяви додаються документи, які підтверджують факт відсутності Споживача більше 30 (тридцяти) днів. Всі документи, що є додатками до заяви повинні бути належним чином завірені відповідно до вимог чинного законодавства України.

Плата за вказані комунальні послуги  не нараховується з моменту звернення.

Якщо споживач подає підтверджуючі документи до 15 числа місяця, то нарахування знімається з 01 числа поточного місяця, якщо звертається після 15 числа – з наступного місяця.

Для довідок звертайтесь у КП при Підгайцівсьуій сільській раді за номером: 0994864034


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних