Пошук

Підгайцівська команда юних істориків стала третьою в області

Дата: 10.05.2023 10:30
Кількість переглядів: 239

Фото без опису

5 травня команда школярів Підгайцівської громади взяла участь у ХХІІІ обласному турнірі юних істориків, про це повідомили у Центр професійного розвитку педагогічних працівників Підгайці

Змагання організовані Волинською обласною Малою академією наук і факультетом історії, політології та національної безпеки ВНУ ім. Лесі Українки, на базі якого й проходив турнір.

Команду Підгайцівської громади представляли п’ятеро ліцеїстів 10-11 класів: Вікторія Пилипака та Олег Дулик з Підгайцівського освітнього закладу, Вікторія Рапіта з Лищенського ліцею, Софія Швець - учениця Липинського ЗЗСО та Руслана Денисюк з Піддубцівського ліцею.

Усього позмагатися в інтелектуальних історичних боях приїхало 90 учасників, які представляли 18 команд з Луцька, Ковеля, Нововолинська, двох обласних наукових ліцеїв, Боратинської, Забродівської, Горохівської, Любомльської, Торчинської, Ратнівської, Заболотівської, Іваничівської, Локачинської, Маневицької та Мар'янівської територіальних громад.

Цьогоріч, школярі Підгайцівської громади стали призерами турніру, посівши почесне ІІІ місце.

"Дякуємо за підготовку юних істориків учителям – наставникам: Галині Сидорук та Володимиру Ющуку з Підгайцівського ліцею, Майї Романюк, Липинський ліцей, Тамарі Стадницькій з Піддубцівського ліцею! Особлива подяка керівнику команди Крикавській Валентині Сергіївні, педагогині Лищенського ліцею.

Вітаємо школярів та їх наставників і зичимо нових звершень на благо нашої України!", - повідомили на сторінці Центру у Фейсбук.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних