Пошук

Освітяни Підгайцівської громади взяли участь у національному освітньому форумі

Дата: 02.05.2023 10:32
Кількість переглядів: 233

Національний освітній форум "Виклики сьогодення та перспективи майбутнього" проходив наприкінці квітня на Закарпатті. Підгайцівську громаду представляли Жанна Скороход, начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту та головний спеціаліст відділу освіти Ольга Вахрушева.

Фото без опису

Разом з колегами з різних областей України: Волинської, Вінницької, Харківської, Запорізької, Донецької та Чернівецької під час живого спілкування освітяни Підгайцівської громади ділилися досвідом, надбаннями та налагоджували співпрацю з громадами-учасницями форуму.

Метою форуму організатори визначили створення пулу громад-побратимів, які стануть оплотом справжніх європейських цінностей через формування максимально тісних зв’язків та партнерської співпраці у вирішенні та подоланні гуманітарних та економічних питань на шляху європейської інтеграції.

"Завдяки налагодженню співпраці у різних сферах взаємодії у сфері освіти між громадами та обміну кращим досвідом, нам вдасться покращити освітній процес, в тому числі з врахуванням умов воєнного стану", - розповіла начальниця відділу освіти, культури молоді та спорту Жанна Скороход.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних