Пошук

Учні однієї із шкіл Підгайцівської громади брали участь у Чемпіонаті області зі спортивного орієнтування

Дата: 01.05.2023 16:46
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

На Волині відбувся 49-ий Чемпіонат області зі спортивного орієнтування серед юнаків та юніорів, присвячений пам'яті загиблих захисників України. Вперше за останні кілька років до участі в змаганнях зареєструвалась команда Підгайцівської громади, до складу якої увійшли вихованці Олександра Феша -учні Гаразджинської гімназії.

Двадцять дві команди з усієї Волині з'їхалися до селище Люблинець на Ковельщині, аби упродовж трьох днів змагатися та демонструвати свої навички в орієнтуванні на місцевості. Участь у Чемпіонаті взяли 292 учасники.

Фото без опису

Зі слів тренера Олександа Феша, виїзд команди на змагання такого рівня – більше для досвіду, щоб оцінити готовність вихованців до таких дистанцій, адже склад команди – учні однієї маленької школи, де учасники віком від 10 до 16 років. Конкурувати із команадми, до складу яких входили досвідчені 18-річні спортсмени, було складно, однак цікаво.

Для серйозних перемог наступного року планують створити збірну команду та долучити до основного складу ще учнів Лищенського та Липинського ліцеїв, де діти займаються туризмом та спортивним орієнтуванням разом із своїми тренерами.

Однак і цього року наймолодший учасник –10-річний Олексій Давидюк показав непоганий результат і у перший день потрапив у трійку кращих.

Команду Підгайцівської громади представляли 4 дівчаток і 8 хлопчиків: Владислав Качковський,  Андрій Костюк, Давид Симонович, Тетяна Феш, Захар Сокол, Владислав Білецький, Павло Матіюк, Софія Семенеюк, Тетяна Симонович, Анастасія Сокол, Дмитрій Феш та Олексій Давидюк.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Вправно та швидко додали непрості дистанції, раділи перемогам та засмучувалися через невдачі - емоцій було вдосталь. Однак усі гарно провели час та відпочили.

Організатори змагань - Волинський центр національно-патріотичного виховання,туризму і краєзнавства Управління освіти і науки Волинської ОДА Український державний центр національно-патріотичного виховання Волинська обласна рада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних