Пошук

Піддубцівські дошкільнята вперше прийшли в школу – і одразу потрапили на квест

Дата: 27.04.2023 16:55
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

Знайомство вихованців дитсадка «Сонечко» із Піддубцівським ліцеєм організувала психологиня ліцею Альона Іванчук та вихователі дитячого садочка.

Аби малюкам було цікавіше знайомитись зі школою, для них організували квест.

Про це повідомляють на сторінці навчального закладу.

Учасники гри від станції до станції переміщувалися по ліцею, виконували завдання та отримували шкільні предмети для портфеля, який по завершенню квесту їм потрібно було наповнити.

На станції – «Класна кімната» діти змогли відвідати урок англійської мови у третьокласників. Учитель Зіна Павлівна запропонувала вихованцям долучитися до руханки.

На станції – «Спортивна зала» заглянули на урок фізичної культури до другокласників і змогли пройти шлях із перешкодами до нової підказки.

В бібліотеці познайомилися із бібліотекаркою Оксаною Василівною, яка розповіла про різноманіття дитячої літератур, а ще діти повинні були впізнати відомих письменників по їх зображенню.

В кабінеті інформатики учитель Інна Василівна познайомила дітей із правилами роботи за комп’ютером та запропонувала скласти онлайн-пазл. Як же зраділи малюки, коли на екранах з‘явився пес Патрон.

У їдальні віднайшли віконечко роздачі їжі, познайомились із меню та кухарями. Там нова підказка завела дітей до останньої станції.

У ресурсній кімнаті психолог запропонувала дітям порефлексувати та розказати про свій настрій та враження від квесту. Тут діти змогли скласти весь портфель, адже виконали усі завдання квесту на «відмінно».

По завершенню гри із майбутніми першокласниками познайомилися зі своєю перша вчителька Тетяна Гаврилюк. На згадку про чудову пригоду від організаторів гри діти отримали магнітики із нагадуванням, що їх радо чекає у своїх стінах Піддубцівський ліцей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних