Пошук

У Липинському ліцеї провели показовий День цивільного захисту

Дата: 27.04.2023 16:28
Кількість переглядів: 255

Програма Дня цивільного захисту у Липинському ліцеї Підгайцівської сільської ради була насиченою та мала на меті - вдосконалення теоретичних знань і практичних навичок учнів та персоналу школи щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, дотримання правил безпеки життєдіяльності та здійснення профілактичної виховної роботи для запобігання загроз безпеки в освітньому середовищі.

Фото без опису

Для учнів провели інструктажі з техніки безпеки, тематичні виховні години, організували виставки малюнків і плакатів на безпекову тематику, здійснили показову евакуацію з приміщення закладу освіти.

Фото без опису

Зі школярами 9 класів попрацювали: інспекторка ювенальної превенції Марія Мацюк, Поліцейські офіцери Підгайцівської громади Микола Толстіхін та спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі Леся Киришун.

Фото без опису

Учням нагадали про адміністративну відповідальність за скоєння правопорушень, провели профілактичну бесіду щодо тютюнопаління, вейпінгу, вживання алкогольних напоїв, нагадали про правила дорожнього руху пішоходів та наголосили на недопущенні прояву негативних явищ булінгу в освітньому середовищі.

Традиційно, під час загальношкільної лінійки до шкільного колективу звернулася директорка школи – начальник цивільного захисту Валентина Коменда, відбулась здача рапортів.

Фото без опису

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення пожежі, до закладу освіти запросили рятувальників Луцьке районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області.

Фото без опису

🧑‍🚒Пожежники провели для школярів захоплюючу та пізнавальну зустріч, на якій демонстрували роботу пожежного автомобіля 🚒 та обладнання, що використовується в надзвичайних ситуаціях.

Фото без опису

Головний інспектор відділу профілактичної роботи, старший лейтенант цивільного захисту Іван Головатчук продемонстрував дітям як користуватися вогнегасником та пожежним рукавом.

Фото без опису

Найменші учасники освітнього процесу переглядали мультфільми на безпекову тематику, а зі старшими учнями попрацювали спеціалісти Червоного Хреста, які продемонстрували ази домедичної допомоги.

Фото без опису

По обіді, школярі змагалися у спритності, швидкості та злагодженості командної боротьби під час спортивних естафет “Школа виживання”, “Подолання техногенної смуги перешкод”.

Злагоджені дії учасників Дня цивільного захисту засвідчили, що в Липинському ліцеї робота з цивільного захисту проводиться на належному рівні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних