Пошук

Вчителі фізкультури Підгайцівської громади зібрались на методичне об’єднання

Дата: 27.04.2023 16:15
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

Захід організувала Світлана Зінкевич - директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Підгайцівської сільської ради з метою аналізу спортивно - масової роботи та налагодження комунікації між учителями фізичної культури та спортивними інструкторами Центру культури, туризму, молоді та спорту.

Привітати учасників методичного об'єднання прийшли Валентин Приходько - заступник Підгайцівського сільського голови, начальниця відділу освіти, науки, спорту та молоді Підгайцівської сільської ради Жанна Скороход та директорка Центру культури, туризму, молоді та спорту Підгайцівської сільради Тетяна Ковжук.

Фото без опису

Фото без опису

Окрім того, що педагогів ознайомили з вимогами до професійних стандартів: «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти», «Вчитель закладу загальної середньої освіти», «Вчитель з початкової освіти (з дипломом молодшого спеціаліста)», вони мали змогу поділитися проблемами, з якими стикнулись у роботі під час воєнного стану, узгодили план спортивних заходів в гімназіях та ліцеях громади.

Зі слів Валентина Приходька, в громаді варто активізувати спортивне дозвілля для дітей шкільного віку, визначитись з видами спорту, які найзатребуваніші серед дітей та готувати для цього базу, аби сформувати сильні спортивні команди з футболу, волейболу, баскетболу та інших видів спорту.

Для цього в освітніх закладах планують серію турнірів, аби зрозуміти де і з якого виду спорту найбільше підготовлені діти, сформувати основний склад команд з найсильніших гравців і доукомплектувати гравцями з інших шкіл.

Таким чином можна сформувати конкурентні команди, що представлятимуть Підгайцівську громаду на районних та обласних змаганнях.

Аби створити ефективне спортивне середовище в усіх селах громади, вчителі планують залучати спортивних інструкторів Центру культури, туризму, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради, які наразі працюють із віковою групою 18+ та мають напрацювання в організації спортивних турнірів, що об’єднують учасників з усіх сіл громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних