Пошук

Підгайцівська молодіжка відвідала Молодіжний форум Волині

Дата: 27.04.2023 09:55
Кількість переглядів: 302

Фото без описуМолодіжні лідери Підгайцівської громади шукали натхнення на Молодіжному форумі Волині, який днями відбувся у Музеї Сучасного Українського Мистецтва Корсаків.

У форумі взяли участь понад 100 учасників з різних куточків Волині, а також прибули делегації з Рівненської та Закарпатської областей.

Цьогоріч традиційний форум мав на меті проаналізувати можливості та узгодити бачення розвитку молодіжної політики у Волинській області.

Фото без опису

Заступниця голови Молодіжної ради при Підгайцівській сільській раді та представниця Підгайцівської громади в Молодіжні раді Волині Софія Вербицька розповідає, що захід видався насиченим та цікавим, багато корисних іде почерпнули під час спілкування з молоддю з інших громад та зарядились промовами мотиваційних спікерів.

Серед поважних гостей була навіть заступниця Міністра молоді та спорту України Марина Потапенко та чимало високопосадовців Волині.

Директорка Центру культури, туризму, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради Тетяна Ковжук зазначає, що дуже важливо зараз підтримувати ініціативи молоді, втілювати в життя їхнє бачення, бо саме на їх плечі випаде найважливіша місія – відбудова та поступ нашої держави після війни.

Саме тому у громаді активно залучають до молодіжного руху шкільну та студентську молодь, допомагають із написанням проєктів.

Захід організовано проєктом USAID «ГОВЕРЛА» спільно з ОВА та Волинською обласною радою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних