Пошук

Звірівські малюки стали номінантами міжнародного конкурсу у Відні. ВІДЕО

Дата: 24.04.2023 15:30
Кількість переглядів: 262

Казочка Наталі Забіли "Кіт та Півник" у виконанні малят Звірівського ЗДО "Сонечко" Підгайцівської сільської ради здобула 1 місце у Міжнародному конкурсі "Свято Весни 2023" в столиці Австрії – місті Відень.

Відеоролик, який директорка дистадка Оксана Гуменюк змонтувала і надіслала на конкурс, переміг у номінації «театральний жанр».

«Призове місце у Відні - колисці класичного мистецтва, для маленького одногрупового садочка чудесний результат!», - зазначає наставниця. Дитсадок, в умовах війни, другий рік працює у дистанційному режимі, тож, аби підготувати театралізовану казку, і з дітками, і батьками працювали онлайн.

Оскільки група різновікова, для початку підібрали сценарій та роздали ролі та слова, які дітлахи вивчили разом з батьками й записали на відео. Музичний керівник дитсадка Марина Приходько окремо з дітками готувала музичний супровід та знімала відео.

«Віршована казочка Наталі Забіли "Кіт і півник" у виконанні наших маляток точно змусить вас посміхнутися та на кілька хвилин поринути у казковий світ дитинства. Прикрасили казочку мелодійними цікавинками: гра на музичних інструментах, виконання пісень, поезія під супровід гри на бандурі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.