Пошук

У Підгайцівській сільраді показали, як змінився спорткомплекс найбільшого ліцею

Дата: 18.04.2023 16:15
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

Завдяки співпраці Підгайцівської сільської ради та колективу Підгайцівського ліцею маємо хороший результат – покрівля спортивної зали більше не підтікає, а стеля й стіни змінилися до невпізнанності.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук.

Напередодні Великодня у спортивній залі завершили ремонтні роботи – зачистили на стелі осередки цвілі, покрили усе протигрибковою сумішшю та побілили.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Директорка ліцею Лариса Ляшук зазначає, що після того, як наприкінці року коштом місцевого бюджету, перекрили та утеплили дах над спорткомплексом, наступним етапом стала ліквідація наслідків протікання старої покрівлі. Від затікання дощу стеля та стіни втратили привабливий вигляд та вкрились сірими плямами.

Фото без опису

Фото без опису

Окрім оновлення стелі, адміністрація школи вирішила перефарбувати й стіни спортивної зали. Тож нині тут завершують оздоблення стін олімпійською символікою, аби додати трохи яскравих барв та атмосферності.

Фото без опису

Фото без опису

Зі слів Олександра Бляшука, все частіше у найбільшому спорткомплексі Підгайцівської громади відбуваються змагання районного та обласного рівня, тож покращення відчують не лише ліцеїсти, а й гості громади.

«Останні два роки ми намагаємося створити усі умови, аби у Підгайцівській громаді було комфортно та приємно займатись спортом. Війна пригальмувала цей процес, але ми не відступаємо і рухаємося до мети», - резюмує посадовець.

Нагадаємо, у бюджеті Підгайцівської сільської ради, рішенням депутатів, передбачили на "косметичні" цілі у Підгайцівському ліцеї 200 тисяч гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних