Пошук

Підгайцівська громада планує взяти участь в новій програмі транскордонного співробітництва

Дата: 06.04.2023 12:55
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

Леонід Гроголь - заступник Підгайцівського сільського голови та радниця сільського голови Яна Гончарук стали учасниками семінару «Основи роботи з проєктами», який організували представники програми «Interreg NEXT Польща–Україна 2021-2027» та Волинської обласної військової адміністрації 3 квітня ц.р..

Програма розрахована на спільні проєкти для поляків та українців з прикордонних громад. Загальна сума грантів становить 187,4 млн євро.

Фото без опису

Зі слів Леоніда Гроголя, Підгайцівська сільська рада готуватиме на конкурс заявку, яка стосуватиметься розвитку інфраструктури та покращення умов у кількох селах громади. Задум вже є, зараз планують залучити фахівця, який підготує до участі у конкурсі необхідну документацію та розрахунки. Шанси отримати фінансування в рамках українсько-польського проєкту – високі.

Подавати заявки на грант можуть будь-які некомерційні установи, спільноти, громадські організації. Важливо, що проєкт має бути поданий спільно з польською організацією-партнером. За умовами програми транскордонного співробітництва, 90% проєкту фінансуються із фондів ЄС, 10% – переможці гранту.

Програма «Interreg NEXT Польща–Україна 2021-2027» впродовж 20 років підтримує процеси розвитку на прикордонних територіях Польщі та України шляхом співфінансування різноманітних проєктів.

Перший конкурс розпочнеться у травні та триватиме до кінця липня 2023 року. Заявники зможуть подавати заявки на отримання коштів ЄС за пріоритетами:

«Здоров’я» (бюджет 37,36 млн євро);

«Довкілля» (бюджет 43,75 млн євро).

Детальніше про можливості участі у програмі можна дізнатися за посиланнями: https://www.pbu2020.eu/ua/.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних