Пошук

У Підгайцях відбулось методичне засідання педагогів іноземних мов

Дата: 04.04.2023 11:39
Кількість переглядів: 244

3 квітня 2023 року у Підгайцях відбулось методичне засідання педагогів іноземних мов ЗЗСО громади на тему: «Особливості викладання іноземних мов у НУШ».

Захід був організований Центр професійного розвитку педагогічних працівників Підгайці спільно з Волинський інститутом післядипломної педагогічної освіти.

Разом з методистом англійської мови Волинського ІППО Світланою Бацмай учасники зустрічі обговорили методичні рекомендації щодо оцінювання результатів навчання учнів нової української школи.

Світлана Анатоліївна велику увагу приділила оцінюванню компетентностей учнів початкової школи та 5-6 класів, ведення щоденників спостережень та розповіла про особливості формування портфоліо учнів.

Педагоги спілкувалися про вибір навчальних підручників для 5 класу і важливість дотримання послідовності та наступності, зв'язок модельної програми з підручниками, про курси підвищення кваліфікації та розбудову індивідуальної траєкторії професійного розвитку вчителя.

"Такі зустрічі є важливими й необхідними для професійного розвитку учнів! Щиро дякуємо Світлані Бацмай за зустріч", - підсумували директорка КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Світлана Зінкевич.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.