Пошук

Два ліцеї Підгайцівської громади приймають участь у пілотному проєкті МОН, МВС та ЮНІСЕФ: ,,Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі"

Дата: 24.03.2023 09:25
Кількість переглядів: 189

Липинський та Підгайцівський ліцеї Підгайцівської сільської ради приймають участь у пілотному проєкті МОН, МВС та ЮНІСЕФ: ,,Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі".

23 березня у Липинах відбувся круглий стіл, під час якого представники Луцьке районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області , Ювенальної превенції відділу Луцького РУП ГУНП у Волинській області, Поліцейські офіцери Підгайцівської громади , директорки ЗЗСО обговорили та затвердили спільно зі спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі Підгайцівської сільської ради плани подальших спільних дій.

Першочергово, у закладах освіти сформують команди планування безпеки які спільно працюватимуть над реалізацією затверджених заходів з метою забезпечення безпечного освітнього середовища у навчальних закладах.

Адже, завдання фахівця з безпеки - налагодження зв'язків між органами місцевого самоврядування, правоохоронцями, рятувальниками, учнями та батьками задля того, аби створити безпечне освітнє середовище!

Заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько вніс свої пропозиції щодо напрямків співпраці з поліцією та в цілому підтримав ініціативи робочої групи і побажав всім успіху у спільній роботі.

Підгайцівський ліцей Липинський ліцей Підгайцівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.