Пошук

Завдяки співпраці громадян з поліцією у Липинах вдалося викрити наркозакладчика

Дата: 23.03.2023 12:18
Кількість переглядів: 212

До поліцейського офіцера Підгайцівської громади звернулися мешканці села Липини та повідомили про підозрілого невідомого чоловіка, який може бути причетний до протиправних діянь, про це ідеться на сайті Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Перевіряючи інформацію, правоохоронці з’ясували, що вказаний громадянин – 26-річний уродженець Маріуполя, однак із початком повномасштабного вторгнення він вимушено переселився до Одеси. На Волинь чоловік приїхав на декілька днів, як виявилося – на незаконний промисел: зловмисник робив закладки з наркотиками на одній із вулиць у Липинах. Про це засвідчило й відео з камер спостереження.

Слідчо-оперативна група виявила десять «захоронених» згортків з речовинами, усе це направили на дослідження.

Наркозловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Порушнику вже оголосили про підозру за ст. 307 (Збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Цей випадок – чергове підтвердження, що завдяки співпраці та взаємодії місцевих мешканців з поліцією створюється спільне безпечне середовище у наших громадах.

В управлінні Національної поліції Волинської області нагадують, також, про програму «Чужий в селі», суть якої полягає в тому, що місцеві жителі, які добре знають один одного, можуть помітити появу у населеному пункті підозрілих незнайомців чи автотранспорту. У такому разі люди мають зателефонувати своєму сільському голові або поліцейському офіцеру громади, дільничному офіцеру поліції чи відразу на екстрену лінію 102 для подальшої перевірки інформації.

Інформує сектор комунікації поліції Волинської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.