Пошук

Футбольний клуб "Липини" зробив золотий дубль і до перемоги в чемпіонаті додав кубок Луцького району з футзалу

Дата: 20.03.2023 09:37
Кількість переглядів: 313

Федерація футболу Луцького району провела фінал Кубку Луцького району з футзалу 2021/2022, завершивши сезон, який так і не закрили через початок повномасштабної війни, про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук.

Фото без опису

 Чемпіонами стала команда футбольного клубу "Липини", яка перемогла у фіналі ФК "Боратин". Таким чином, футбольний клуб "Липини" зробив золотий дубль і до перемоги в чемпіонаті додав кубок Луцького району з футзалу 2021/2022.

Фото без опису

У фіналі команди зрівняли рахунок 3:3, тож визначати переможця довелось серією пенальті - і "Липини" тут стали кращими. У цей день на полі Обласної дитячої юнацької спортивної школи зіграли три гри.  У першій зустрілисть дві команди з Підгайцівської громади - "ОТГ" та "Липини", завершили гру з рахунком 2:4.  Друга гра відбулась між командами ФК "Боратин" та ФК "Зміна", "Боратин" виявився сильнішим і вийшов у фінал, - розповів Олександр Бляшук.

Фото без описуФото без опису

Зі слів заступник Підгайцівського сільського голови та голови Федерації футболу Луцького району Олександра Бляшука, боротьба за титул переможців Кубку Луцького району з футзалу була напруженою та динамічною, тож спостерігати хто ж виборе "головний приз" було дуже цікаво.

Фото без опису

"Дякуємо захисникам, серед яких є і наші футболісти, за можливість продовжувати розвиток спорту та футболу на Волині", - зазначив Олександр Бляшук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних