Пошук

У Підгайцях відзначили працівників житлово-комунального господарства

Дата: 17.03.2023 12:29
Кількість переглядів: 269

Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня у Підгайцях подяками, грамотами та преміями відзначили професіоналів своєї справи!

Перед початком останнього робочого дня тижня, комунальники Підгайцівської громади зібралися на чергову ранкову нараду, під час якої директор КП Михайло Котов подякував колективу за багаторічну сумлінну працю, вагомі успіхи в трудовій діяльності та високий професіоналізм.

"У цей передсвятковий день, дякую усім працівникам житлово-комунальних господарства, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечують життєдіяльність громади. Саме ви робите все можливе для того, щоб життя кожного нашого мешканця було комфортним, зручним та безпечним, а села громади впорядкованими. Вітаю вас з професійним святом, ви дуже гарний, відповідальний колектив. Бажаю вам мирного неба, якнайшвидшої Перемоги, щоб ми всі повернулися до нормального життя, розвивались професійно, технічно, фінансово та працювали на благо наших мешканців. Міцного здоров'я вам і вашим родинам, стабільності, добробуту",- зазначив Михайло Котов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.