Пошук

У Липинах волонтерять із дитсадка. ФОТО. ВІДЕО

Дата: 02.03.2023 18:32
Кількість переглядів: 262

З десяток патріотичних окопних свічок, виготовлених маленькими рученятами вихованців старшої групи "Віночок" Липинського дитсадка "Оленька" найближчим часом поїдуть на передову.

Діти вчилися виготовляти окопні свічки під час заняття з патріотичного виховання у садку. Аби свічки несли тепло не лише фізичне, а й емоційне, задекорували свої баночки патріотичними малюнками.

Разом із вихователями принесли їх у волонтерський центр, де окопні свічки у великих об'ємах роблять мешканці села та працівники адмінбудівлі Липинського старостинського округу. Лише за грудень 2022 року дорослі волонтери виготовили та відправили на фронт понад 1500 окопних свічок.

Екскурсію малюкам провела освітянка та волонтерка, директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Підгайцівської сільської ради Світлана Зінкевич, яка розповіла яким чином і з яких матеріалів виготовляють свічки. 

Зі слів заступника Підгайцівського сільського голови Валентина Приходька, помітно було, що процес виготовлення свічок зацікавив дітей, вони уявляли й коментували, як воїни варитимуть на них каву, або грітимуться в окопі...

"На жаль, наші діти ростимуть і дорослішатимуть з досвідом пережитої війни, але вже зараз вони роблять навіть більше, ніж мали б, аби наблизити перемогу та подарувати частинку свого тепла тим, хто боронить для них Україну", - резюмував посадовець.

Свої свічечки дітлахи прикрасили патріотичними малюнками. Найближчим часом їх, разом з іншими корисностями, передадуть воїнам ЗСУ, аби вони могли згріти ними не лише ароматну каву, а й серця...дитячою працею та щирими побажаннями довгоочікуваної перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.