Пошук

Освітяни Підгайцівської громади готуються завойовувати "Творчі сходинки педагогів Волині"

Дата: 24.02.2023 10:40
Кількість переглядів: 334

Фото без опису

До першого етапу виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині» цьогоріч освітяни Підгайцівської громади підготували 39 робіт у 9 ти номінаціях.

У категорії «Виховна робота» - 11 робіт, 8 робіт з предмету « Українська мова та література», 6 робіт подано у номінації «Іноземні мови», по 3 роботи у номінаціях «Мистецтво, музичне мистецтво, образотворче мистецтво», «Дошкільне виховання», «Практична психологія і соціальна робота». Також, є матеріали, представлені у номінаціях «Зарубіжна література», «Шкільна бібліотека», «Позашкільна освіта».

22 лютого на рівні територіальної громади було сформовано журі із представників усіх освітніх Підгайцівської сільської ради, яке розпочало роботу щодо визначення переможців І етапу виставки, - повідомляють у Центрі професійного розвитку педагогічних працівників Підгайцівської сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Зі слів директорки центру Світлани Зінкевич, попри війну, цей обласний творчий конкурс проводиться уже 28-й раз. У ньому беруть вчителі гімназій та ліцеїв, та вихователі дошкільних навчальних закладів Підгайцівської громади. Приємно, що педагоги щороку активні учасники конкуру, а їхні методичні напрацювання  отримують високу оцінку на обласному рівні.

Журі, яке працювало в номінаціях «Виховна робота», «Українська мова та література», «Іноземні мови», «Зарубіжна література», «Практична психологія та соціальна робота» відзначило актуальність тем багатьох робіт та практичну значимість. Особливо цікаві творчі доробки представлені у номінації «Іноземні мови».

У Центрі професійного розвитку педагогічних працівників Підгайцівської сільської ради ще чекають надходження нових робіт, зокрема від працівників дошкільної освіти, та працюватимуть над відбором кращих методичок до 20 березня. Після цього найвдаліші розробки передадуть на обласний етап конкурсу у Волинський інститут після дипломної освіти.  

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних